post

Adela ny samarbetspartner till AIK Basket

AIK Basket och Adela Assistans är väldigt glada över att kunna presentera att parterna har påbörjat ett samarbete som ska ge AIK Baskets supportar med personlig assistans, möjlighet att vara mer engagerade inom sporten. Tillsammans har vi skapat ett koncept som ligger i linje med AIK Basketförenings stadgar: ”Alla som vill, oavsett etnisk tillhörighet, religion, ålder, kön, nationalitet, fysiska och psykiska förutsättningar, får vara med i föreningsdriven idrottsverksamhet.”

Genom samarbetet ges våra supportrar som tillhör personkrets LSS möjlighet att vara mer involverade i AIK Basket. Genom Adela Assistens blir det lättare för dem att kunna närvara på matcherna, träffa spelarna, ta del i olika evenemang samt att spela Basket. För AIK Basket är det viktigt att alla våra supportar har möjlighet att vara delaktiga i klubben, och med ett samarbete med Adela Assistans kan vi nå våra supportar som kanske inte alltid har samma möjlighet att engagera sig i klubben så mycket som de önskar. I och med detta partnerskap vill visa att alla kan.

Babak Sarhang, VD för Adela Omsorg är nöjd över det nya samarbetet:
– Vi är väldigt glada och entusiastiska inför vårt samarbete med AIK Basket. Vi hoppas nu kunna erbjuda alla AIK Basketsupportrar som har personlig assistans, möjligheten att vara ännu mer delaktiga och kunna visa sitt fulla stöd till sitt lag. Det gläder oss otroligt mycket att kunna erbjuda våra nuvarande och nya kunder denna fantastiska möjlighet. Vi vill även tacka AIK Basket för förtroendet och att de som klubb visar att både idrott och supporterskap är till för alla.

Franco Zanetti, tf Klubbdirektör AIK Basket, fortsätter:
– Vi som enkelt kan välja att gå på vilken match vi vill och när vi vill, brukar ju ofta tala om hur det påverkar oss positivt och vilken glädje det är att kunna följa sitt lag på plats. Att kunna vara med och vara en del av gemenskapen på våra event är en viktig fråga som rör livskvalitet för en grupp människor som haft svårt att kunna deltaga . Därför är detta så viktig, och vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda ytterligare fler supportrar och anhängare möjligheten att deltaga. Vi ser fram mot ett långvarigt och viktigt samarbete med Adela Assistans.

Är du AIK:are eller basketintresserad, med behov av personlig assistens, som gärna går på AIK Baskets matcher och vill stödja ditt lag? Då kan du göra det med hjälp av Adela Assistans! För mer information kontakta Adela Assistans på 010-16 65 000 eller besök hemsidan på www.adelaassistans.se