post

Inför: AIK – Djurgården

Nu på onsdag spelas årets hetaste basketmatch, AIK-Djurgården i Solnahallen. Matchen blir en renodlad seriefinal och fullsatt hall väntas. Vi rekommenderar därför samtliga åskådare att vara på plats så tidigt som möjligt för att inte missa något av matchen eller tifot.

Matchen presenteras av Järfälla Kök och blir AIK:s elfte omgång i Superettan Herr. Inför matchen står AIK på nio vinster och en förlust. Motståndarna Djurgården står på elva raka segrar i Superettan och är därmed obesegrade hittills denna säsong. Poängbäst i AIK hittills denna säsong är Serkan Inan som snittar 16,2 poäng per match. Flest assist har Olivier Ilunga som snittar 4,4 poäng per match, medan Jesper Eliasson står på flest returer med 6,9 per match.

Information kring platser på läktaren:
* Förutom hundratalet förutsatta platser kommer det att vara onumrerade platser i Solnahallen som vanligt, dvs först till kvarn när det gäller platser på läktarna. Vi rekommenderar därför personer som vill sitta på huvudläktaren att vara ute i god tid.
* Vi rekommenderar supportrar som vill stå i klacken att ställa sig i mittensektionen på teleskopläktaren.

Entréerna öppnar 18:00 och väl inne på plats kommer Kickes event & kök i Solnahallen att ha speciellt erbjudande från att entréerna öppnar:
– Hamburgertallrik 160g med stor stark/glas vin 139:- (99:- med alc. fritt läsk,vatten). Vi kommer även att ha husmanskost, korv, kaffe, m.m.

För er som inte köpt biljett än säljs dom sista biljetterna som vanligt på www.tickster.com

Upplev Sveriges Hetaste Basketmatch på plats!

Framåt Stolta AIK!