post

INFORMATION FRÅN STYRELSEN

I förra veckan anmälde AIK Basket styrelse seniorlag, både på dam- och herrsidan till nästa säsong i förbundsserierna. Anmälan har föregåtts av samtal i styrelsen och med tränare, spelare och ledare i föreningens seniorlag. Vi har också en vidare dialog med Svenska Basketbollförbundet angående AIK Basket ekonomi. Styrelsens kortsiktiga målsättning är att ta ansvar för ekonomin och värna om ungdomsverksamheten. Styrelsen menar att AIK Basket går in i 2018 med en positivare ton än på länge och att vi nu under vintern börjat arbetet att bygga det, vi i framtiden vill att AIK Basket ska vara.

Styrelsen har också initierat samarbeten med andra föreningar i närområdet vilket går helt enligt klubbens tankar om att säkerställa utvecklingen för våra spelare i äldre tonåren och samtidigt verka som den naturliga samarbetspartnern för basketklubbar i framförallt norra och västra Stockholmsområdet.

Är du som medlem intresserad av veta mer om AIK Baskets ekonomi är du välkommen att höra av dig. Du når Anna Magnusson på 0706-150226 eller vice ordförande & kassör Jakob Lamm på 0734-100430.

För styrelsen
Anna Magnusson, Ordförande AIK Basket