post

PROJEKTLEDARE SÖKES TILL AIK BASKET

AIK Basket är i en uppbyggnad- och utvecklingsfas. Styrelsens målsättning är att AIK Basket ska vara en väl fungerande och effektivt styrd organisation för att utveckla spelare och fostra unga människor. Föreningen har idag cirka 550 spelare och ungefär varav 60% tjejer och 40% killar från mestadels Solna och blå linjen. Det finns ca 30 lag från minignagare till elitlag i både dam-herr och rullstol. AIK Basket är Sveriges största basketförening på sociala medier. Den positionen vill vi behålla och därför utveckla vår närvaro och effekt.

Uppdraget består i att vara ett nav i föreningen mellan olika delar i AIK Basket. I rollen ingår ansvar och planeringen av verksamheten i stort. Uppdraget sätter igång direkt med förberedelse och uppstart av säsongen 2018-2019. I uppdraget ingår också ansvaret att etablera, utveckla och underhålla AIK Baskets sponsorarbete. Som nav är du också kontaktperson och ansvarig gentemot styrelsen att operativa personer genomför sina uppdrag utifrån AIK Baskets verksamhetsmål värdegrund.

Vi söker dig som är positiv och har en stark drivkraft. Du har erfarenhet från att leda och driva verksamheter och utvecklingsprojekt inom idrotten. Du är kommunikativ, både i tal och skrift, är strukturerad och god förmåga att prioritera. AIK Basket behöver hållbara relationer till olika aktörer, såsom företag, föräldrar och kommun och där är du en nyckel. Du har också dokumenterad erfarenhet av försäljning och sponsorsamarbeten.

Rollen är en visstidsanställning med målstyrd arbetstid. Arbetstiden utgår utifrån verksamhetens förutsättningar och styrelsens uppsatta mål för tjänsten. Till en början är uppdraget flexibelt och begränsat till max 50% under 6 månader. Intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten skicka in ditt CV tillsammans en text som förklarar vad du kan bidra med till AIK Basket och varför till ordforande@aikbasket.se

Skicka in din ansökan senast den 16 april.

AIK Basket är en del av hela AIK-familjen. AIK är nordens största idrottsförening och Inom familjen stöttar vi varandra i med- och motgång. Framåt stolta AIK!

För frågor kontakta Anna Magnusson, ordförande AIK Basket på mail ordforande@aikbasket.se

Med vänliga hälsningar
Anna Magnusson
Ordförande
AIK Basket